Aquariumhuis Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Terrariumhuis ParvaPas
Parva is een zelfstandig werkende echte dierenspeciaalzaak (er zijn namelijk ook levende dieren aanwezig), waarvan de eigenaar ‘pas’ 40 jaar ervaring heeft in de Dibevo branche.

Goede voorlichting geven aan gezellige klanten, vinden wij het leukste om te doen. We houden van mensen die zich, voordat ze een dier aanschaffen, verdiepen in de verzorging van hun toekomstige huisgenoot. Wij geven zulke mensen graag uitgebreide informatie en we hebben ook een ruim assortiment aan boeken in huis.
Bij de verkoop van dieren letten we er op dat ze in goede gezondheid zijn en op een leeftijd dat ze een succesvol bestaan als toekomstig huisdier tegemoet gaan. Wij merken vaak dat consumenten hun huisdieren te jong aanschaffen en daar willen wij niet aan mee werken.
Mensen die dat in gedachten houden, zijn bij ons een graag geziene klant als het gaat om de aanschaf van een huisdier.
Dat is wat wij noemen het Parva-principe en daar steken we graag tijd en moeite in. Gezonde, tevreden huisdieren en gelukkige baasjes zijn voor ons de beloning.  
Onze zelfstandige positie als dierenspeciaalzaak betekent ook dat wij zelf uitmaken welke producten we opnemen in ons assortiment.  Ook hier is dus het Parva-principe van toepassing.

Vroeger was alles beter:
Voordat ondernemers een dierenspeciaalzaak mochten runnen,  moesten ze voorheen eerst aan bepaalde vakeisen voldoen. Tegenwoordig kan men zonder vakdiploma een dierenspeciaalzaak beginnen, en dat vinden we bij Parva eigenlijk heel erg  jammer. Wat natuurlijk ook jammer is: dat er veel dierenspeciaalzaken bestaan waar geen levende dieren verkocht worden. Wij vragen ons dan ook af, hoe men dan kennis op doet?

Maar vroeger was er geen Internet. Daar kunnen wij nu dankbaar gebruik van maken. Wij hebben namelijk een kleine zaak met veel producten (ongeveer 10.000) en zien deze website als een grote vitrine. Op deze plek presenteren we in de nabije toekomst zoveel mogelijk van onze producten. Zo zal iedereen kunnen zien dat het ‘kleine’ Parva praktisch alles in huis heeft.  

Wij hopen ook U binnenkort in de winkel te zien,

Het Parva team