Aquariumhuis Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Terrariumhuis ParvaPas
DogPyramid
Stop een lekkernij in de DogPyramid en laat uw hond het zoeken. Door de DogPyramid heen en weer te wiebelen valt de verrassing eruit. De DogPyramid blijft op z'n plaats door het tuimelaar effect. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het wordt geleverd in één maat en in de kleur rood.
DogBox
Een vierkante box met aan de bovenkant een plaat met een gat erin.
Leer de hond om de houten blokjes in de DogBox te laten vallen en de beloning valt er aan de onderkant uit.
Er zijn moeilijkheidsgraden in te stellen door de platen van de bovenkant te verwisselen.
DogBrick
In een rechthoek zitten uitsparingen die worden bedekt met een schuifje. Verstop hierin een lekkernij en laat uw hond de verrassing vinden door de schuifjes te verplaatsen. De moeilijkheidsgraad kan worden vergroot door sommige schuifjes vast te zetten.
DogTornado
Een variant op de DogSpinny, maar dan met drie draaiende schijven waar lekkernijen in de uitsparingen kunnen worden verstopt. Uw hond moet de schijven zo draaien om de verborgen verrassing te vinden, ook in de laag eronder.
DogSmart
Op een ronde schijf staan negen holle kokertjes. Uw hond moet de verstopte lekkernijen onder de kokertjes vinden. Uw hond tilt de kokertjes met z'n bek op om bij de traktatie te komen. De Dogsmart is er in een grote en kleine versie.
DogTurbo
Een grote ronde schijf met gleuven voorzien van een duwblokje. Stop wat hondenkoekjes of droog voer in het midden van de gleuven. Door het schuiven van het duwblokje moet de hond het lekkers naar de zijkant zien te krijgen waar het eruit valt
DogSpinny
Een draaiende schijf met een gat erin. De lekkernij wordt verstopt in de uitsparing. Laat uw hond de verrassing vinden door de schijf met z'n poot of snuit te draaien. Doordat de schijf soms doordraait zorgt dit voor hilarische momenten. Uw hond ziet het lekkers wel maar is telkens te laat om het te kunnen pakken. De DogSpinny is er in een grote en kleine versie.
DogTrigger
U klemt dit spel tussen de knieën of zet het erop. U vult de holle kokertjes met en lekkernij. Uw hond duwt vervolgens tegen de kokertjes om de beloning te krijgen die er aan de achterkant uitvalt.
Dog Twister,
de hond moet de snoepjes vinden door de schijven, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven. Het spel kan nog uitdagen der gemaakt worden door de schijven met pennetjes vast te zetten. De pennetjes moeten dan eerst weggehaald worden, voordat de schijven verschoven kunnen worden.
Dog Fighter